Tentang Kami

Shenzhen HXS téhnologi Ltd, diadegkeun dina 2009, mangrupakeun produsén profésional bade difokuskeun produk teknologi IML. produk urang nyertakeun wewengkon badag kaasup hal IML telepon, panel telepon IML, IML panel produk digital, IML panerapan panel imah, panel alat médis, jsb.

Pausahaan nyertakeun 3000 aréa méter pasagi, anu lokasina di Henggang Bandar, Longgang Kacamatan Kota Shenzhen, Cina. Deukeut ku stasiun subway Liuyue. angkutan merenah téh alus pikeun konsumén ngadatangan pabrik urang. pabrik urang tiasa ngalengkepan sadaya prosés téhnologis kalayan produk urang mandiri. produksi Di antarana departemén molding, departemén percetakan, ngabentuk departemen, departemén suntik, inspeksi karyawan department.our ampir 300 urang. ogé boga manajemén leuwih alus teuing jeung bakat teknis.

Kiwari kami geus jadi loba pausahaan kasohor pasangan kerjasama jangka panjang, Sapertos LG, OPPO, BYD, INCASE, TTPOD, LAWA, Kate Spade, jsb.

"Nyadiakeun kualitas pangalusna jeung produk kreatif pikeun konsumén urang" nyaéta target utama urang na masih keukeuh kana ngalakonan sagala time.Welcome ka didatangan pabrik urang jeung nyieun kerja sama panjang tur win win hareup.


panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Star

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Key

WhatsApp Online Chat !