bisi handphone pikeun iphone 7 hal slaider sarta 7 tambah, ngagantian Wallet Pikeun hal iPhone 7 kartu fits dua kartu

Pondok Description:



  • Min.Order kuantitas: 3000 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece per poé
  • Port: Shenzhen
  • Pamayaran Sarat: T / T PayPal
  • jéntré produk

    FAQ

    Tags produk

    hal telepon pilem ganda piaraan iml oem

     

    Pedaran Produk IML tur pitur:

    1. Bahan: pepet pilem + TPU, PC, PC + ABS
    2. IML bisa ngawujudkeun rupa-rupa teknologi, Warna bisa dirobah deui gampang dina hiji urutan.
    3. Kabéh bahan téh impor ti bayer Jerman.
    4. téhnologi IML boga lalawanan dampak alus teuing.
    5. Pola jero kasus telepon bisa tetep lila pernah diudar.
    6. Langkung téhnologi pilihan pikeun hal telepon. Pikeun lawon, kulit, awi, kai, kakuatan flash, jeung sajabana
    7. OEM na ODM disadiakeun kalawan kami.

     

    Naha milih kami:

    1.10years produsén téhnologi IML. Urang kudu alus teuing jurusan R & D. Urang bisa nyieun kapang anu nurutkeun sarat Anjeun.

    2.More harga pabrik kalapa pikeun mastikeun kauntungan meuli urang.

    3.Professional PD & QA departemén bisa mastikeun waktu pangiriman pondok jeung kontrol ketat kualitas pikeun produk.

    departemén 4.Complete ti Nyieun kapang pikeun packing. Sakabéh hambalan bakal parantosan bebas ku pabrik urang.

     

     

     

    Layanan kami:

    kualitas 1.High: Unggal pic bakal lulus ganda ketat mariksa.

    2.Best waktu pangiriman: Bakal kontrol ku produsén kami lengkep

    harga 3.Competitive: Sadaya harga bakal resmi, judged ku departemen rékayasa.

    Desain 4.OEM: 10years pangalaman produsén OEM & ODM

     

    Émbaran parusahaan:

    HXS Ltd, IML / IMD téhnologi pamimpin pabrik!

    Shenzhen HXS téhnologi Ltd, diadegkeun dina 2009, mangrupakeun produsén profésional bade difokuskeun produk teknologi IML. produk urang nyertakeun wewengkon badag kaasup hal IML telepon, panel telepon IML, IML panel produk digital, IML panerapan panel imah, panel alat médis, jsb.

     

    Pausahaan nyertakeun 3000 aréa méter pasagi, anu lokasina di Henggang Bandar, Longgang Kacamatan Kota Shenzhen, Cina. Deukeut ku stasiun subway Liuyue. angkutan merenah téh alus pikeun konsumén ngadatangan pabrik urang. pabrik urang tiasa ngalengkepan sadaya prosés téhnologis kalayan produk urang mandiri. produksi Di antarana departemén molding, departemén percetakan, ngabentuk departemen, departemén suntik, inspeksi karyawan department.our ampir 300 urang. ogé boga manajemén leuwih alus teuing jeung bakat teknis.

     

    Kiwari kami geus jadi loba pausahaan kasohor pasangan kerjasama jangka panjang, Sapertos LG, OPPO, BYD, INCASE, TTPOD, LAWA, Kate Spade, jsb.

     

    "Nyadiakeun kualitas pangalusna jeung produk kreatif pikeun konsumén urang" nyaéta target utama urang na masih keukeuh kana ngalakonan sagala time.Welcome ka didatangan pabrik urang jeung nyieun kerja sama panjang tur win win hareup.

    FAQ:

    1. Naon IML?

    IML (Dina-kapang Label) nyaéta téhnologi hal telepon anyar nu percetakan nu pola dina pilem pepet ka suntik.

    IML nyaeta édisi pamutahiran ti IMD (Dina-kapang hiasan)

    1. Anjeun produsén atawa dagang parusahaan?

    Kami produsén IML profésional bade difokuskeun téhnologi IML pikeun 10 taun pangalaman. Ti molding mun Printing, Ngabentuk, suntik, Inspection, paking. Sakabéh hambalan bakal lengkep ku produsén urang.

    1. Naon anu anjeun dihasilkeun pikeun?

    Kami utama ngahasilkeun produk runtuyan IML. Kaasup hal IML telepon, panel telepon IML, panel digital IML, nonton pinter panel kakuatan bank panel.IML IML, panel mesin cuci IML, IML panel cooker listrik, jeung sajabana

    1. Dupi anjeun nyadiakeun ladenan OEM?

    Kami produsén OEM profésional pikeun sapuluh taun di industri téhnologi IML.

    Mangga ngirim sarat file design gambar anjeun kalawan kami sangkan kapang pikeun anjeun.

    1. Kumaha urang bisa meunangkeun sampel?

    Keur sampel urang ayeuna bakal gratis keur klien tur sarat sampel percetakan urang bakal perlu mayar.

    1. Kumaha ngeunaan waktu pangiriman anjeun?

    2-3days keur sampel sarta 3-5days pikeun urutan. The kargo badag bakal nurutkeun kuantitas Anjeun.

    Gambar presentasi:

    875







  • Saméméhna:
  • Teras:

    1. Naon IML?

    IML (Dina-kapang Label) nyaéta téhnologi hal telepon anyar nu percetakan nu pola dina pilem pepet ka suntik.

    IML nyaeta édisi pamutahiran ti IMD (Dina-kapang hiasan)

    1. Anjeun produsén atawa dagang parusahaan?

    Kami produsén IML profésional bade difokuskeun téhnologi IML pikeun 10 taun pangalaman. Ti molding mun Printing, Ngabentuk, suntik, Inspection, paking. Sakabéh hambalan bakal lengkep ku produsén urang.

    1. Naon anu anjeun dihasilkeun pikeun?

    Kami utama ngahasilkeun produk runtuyan IML. Kaasup hal IML telepon, panel telepon IML, panel digital IML, nonton pinter panel kakuatan bank panel.IML IML, panel mesin cuci IML, IML panel cooker listrik, jeung sajabana

    1. Dupi anjeun nyadiakeun ladenan OEM?

    Kami produsén OEM profésional pikeun sapuluh taun di industri téhnologi IML.

    Mangga ngirim sarat file design gambar anjeun kalawan kami sangkan kapang pikeun anjeun.

    1. Kumaha urang bisa meunangkeun sampel?

    Keur sampel urang ayeuna bakal gratis keur klien tur sarat sampel percetakan urang bakal perlu mayar.

    1. Kumaha ngeunaan waktu pangiriman anjeun?

    2-3days keur sampel sarta 3-5days pikeun urutan. The kargo badag bakal nurutkeun kuantitas Anjeun.

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Key

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Treuk

    WhatsApp Online Chat !