Babagan awake dhewe

Shenzhen HXS teknologi Ltd, didegaké ing 2009, punika Produsèn profesional kanggo fokus ing produk teknologi IML. produk kita isine area ageng kalebu cilik IML telpon, panel telpon IML, IML panel produk digital, IML Perkakas panel ngarep, panel peralatan medical, etc.

Perusahaan kalebu 3000 area kothak meter, dumunung ing Henggang Town, Longgang District of City Shenzhen, China. Near by stasiun sepur Liuyue. transportasi trep iku apik kanggo pelanggan kanggo ngunjungi kita pabrik. pabrik kita bisa ngrampungake kabeh proses teknologi karo produk kita independen. Produksi Kalebu departemen ngecor, departemen printing, mbentuk departemen, departemen injeksi, pengawasan karyawan department.our saklawasé 300 wong. uga wis Manajemen liyane banget lan bakat technical.

Saiki kita wis dadi akeh perusahaan misuwur partner kerjasama long-term, Kayata LG, OPPO, Casa, Sarah Palin, TTPOD, Lawa, Kate Spade, etc.

"Nyedhiyani kualitas paling apik lan produk Creative kita pelanggan" target utama kita lan isih nandheske apa kabeh time.Welcome kanggo ngunjungi kita pabrik lan nggawe kerjasama dawa lan menang menang mangsa.


PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Heart

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Heart

WhatsApp Online Chat !