cilik telpon seluler kanggo iPhone 7 cilik panggeser lan 7 plus, panggantos Dompet Kanggo cilik iPhone 7 SIM mathuk loro SIM

Short Description:



  • Min.Order Quantity: 3000 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece saben dina
  • Port: Shenzhen
  • Pembayaran Sarat: T / T PayPal
  • Detail produk

    FAQ

    Tags Product

    cilik telpon film pindho pet iml OEM

     

    Description Product IML lan Feature:

    1. Material: PET film + TPU, PC, PC + ABS
    2. IML bisa éling akeh jinis teknologi, Warna bisa diganti luwih gampang ing siji supaya.
    3. Kabeh bahan punika ngimpor saka Bayer Jerman.
    4. teknologi IML nduweni resistance impact banget.
    5. Pola nang cilik telpon bisa tetep wektu dawa tau fade.
    6. More teknologi pilihan kanggo cilik telpon. Kanggo kain, kulit, pring, kayu-kayuan, daya lampu kilat, etc.
    7. OEM lan Potongan cumawis karo kita.

     

    Apa milih kita:

    1.10years Produsèn teknologi IML. We kudu banget departemen R & D. Kita bisa nggawe jamur miturut sarat Panjenengan.

    2.More rega pabrik competitive kanggo mesthekake bathi panuku kang.

    3.Professional PD & QA departemen bisa nggawe manawa wektu pangiriman cekak kuat kontrol kualitas produk.

    departemen 4.Complete saka Making jamur kanggo diinget. Kabeh langkah bakal completion sawijining dening pabrik kita.

     

     

     

    Layanan kita:

    kualitas 1.dhuwur: Saben pic bakal pass pindho ketat mrekso.

    2.Best wektu pangiriman: Bakal kontrol déning kita rampung

    rega 3.competitive: Kabeh rega bakal resmi, dipun biji dening departemen engineering.

    desain 4.OEM: 10years pengalaman Produsèn OEM & ODM

     

    Informasi Company:

    HXS Ltd, IML / IMD teknologi pimpinan Pabrik!

    Shenzhen HXS teknologi Ltd, didegaké ing 2009, punika Produsèn profesional kanggo fokus ing produk teknologi IML. produk kita isine area ageng kalebu cilik IML telpon, panel telpon IML, IML panel produk digital, IML Perkakas panel ngarep, panel peralatan medical, etc.

     

    Perusahaan kalebu 3000 area kothak meter, dumunung ing Henggang Town, Longgang District of City Shenzhen, China. Near by stasiun sepur Liuyue. transportasi trep iku apik kanggo pelanggan kanggo ngunjungi kita pabrik. pabrik kita bisa ngrampungake kabeh proses teknologi karo produk kita independen. Produksi Kalebu departemen ngecor, departemen printing, mbentuk departemen, departemen injeksi, pengawasan karyawan department.our saklawasé 300 wong. uga wis Manajemen liyane banget lan bakat technical.

     

    Saiki kita wis dadi akeh perusahaan misuwur partner kerjasama long-term, Kayata LG, OPPO, Casa, Sarah Palin, TTPOD, Lawa, Kate Spade, etc.

     

    "Nyedhiyani kualitas paling apik lan produk Creative kita pelanggan" target utama kita lan isih nandheske apa kabeh time.Welcome kanggo ngunjungi kita pabrik lan nggawe kerjasama dawa lan menang menang mangsa.

    FAQ:

    1. Apa IML?

    IML (In-Mold Label) teknologi cilik telpon anyar sing Printing pola ing film PET kanggo injeksi.

    IML punika edition upgrade saka IMD (In-Mold Dekorasi)

    1. Apa sing Produsèn utawa dagang perusahaan?

    We are ing Produsèn IML profesional kanggo fokus ing teknologi IML kanggo 10 taun pengalaman. Saka ngecor kanggo Printing, mbentuk, Injection, pengawasan, Packing. Kabeh langkah bakal lengkap déning kita.

    1. Apa diprodhuksi kanggo?

    We are utama gawé produk seri IML. Kalebu cilik IML telpon, panel telpon IML, panel digital IML, watch pinter panel daya bank panel.IML IML, panel mesin ngumbah IML, IML panel kompor listrik, etc.

    1. Bisa nyedhiyani layanan OEM?

    We are ing Produsèn OEM profesional kanggo sepuluh taun ing industri teknologi IML.

    Mangga ngirim requirement file desain drawing karo kita supaya jamur kanggo sampeyan.

    1. Carane kita bisa njaluk conto?

    Kanggo conto kita saiki bakal gratis kanggo klien lan requirement conto printing kita kudu mbayar.

    1. Carane bab wektu pangiriman Panjenengan?

    2-3days kanggo conto lan 3-5days kanggo supaya. The kargo gedhe bakal miturut jumlahe Panjenengan.

    Gambar Presentation:

    875







  • Previous:
  • Next:

    1. Apa IML?

    IML (In-Mold Label) teknologi cilik telpon anyar sing Printing pola ing film PET kanggo injeksi.

    IML punika edition upgrade saka IMD (In-Mold Dekorasi)

    1. Apa sing Produsèn utawa dagang perusahaan?

    We are ing Produsèn IML profesional kanggo fokus ing teknologi IML kanggo 10 taun pengalaman. Saka ngecor kanggo Printing, mbentuk, Injection, pengawasan, Packing. Kabeh langkah bakal lengkap déning kita.

    1. Apa diprodhuksi kanggo?

    We are utama gawé produk seri IML. Kalebu cilik IML telpon, panel telpon IML, panel digital IML, watch pinter panel daya bank panel.IML IML, panel mesin ngumbah IML, IML panel kompor listrik, etc.

    1. Bisa nyedhiyani layanan OEM?

    We are ing Produsèn OEM profesional kanggo sepuluh taun ing industri teknologi IML.

    Mangga ngirim requirement file desain drawing karo kita supaya jamur kanggo sampeyan.

    1. Carane kita bisa njaluk conto?

    Kanggo conto kita saiki bakal gratis kanggo klien lan requirement conto printing kita kudu mbayar.

    1. Carane bab wektu pangiriman Panjenengan?

    2-3days kanggo conto lan 3-5days kanggo supaya. The kargo gedhe bakal miturut jumlahe Panjenengan.

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Truck

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Tree

    WhatsApp Online Chat !